Tag "gaiming"

Google publikon YouTube Gaming

Gjiganti Google ka publikuar sot aplikacionin YouTube Gaming, një aplikacion për lojra, e cila do të jetë e disponueshme për iOS dhe Android fillimisht në Kanada, Irlandë, Australi dhe Zelandën