Tag "gaidani"

Noka – Gaiani, vizitë në Rinas

Ministri i Brendshëm Flamur Noka dhe ambasadori i Republikës së Italisë në Tiranë, Masimo Gaiani, kanë zhvilluar një vizitë në Pikën e Kalimit Kufitar, në aeroportin e Rinasit “Nënë Tereza”,