Tag "gagas"

“Romanca e bukur” e Lady Gaga-s. Fejohet me Taylor Kinney-n

Nuk bëhet fjalë për një “Romancë të keqe”. Pas katër vitesh së bashku, Lady Gaga dhe aktori Taylor Kinney janë fejuar. Vetë ylli i popit e dha lajmin e fejesës