Tag "gaforrja"

Horoskopi për vitin 2017, shenja e Gaforres

Gaforrja (22 qershor-22 korrik) Shenja e Gaforres udhëhiqet nga Hëna, që këtë vit do të ndikojë më shumë se zakonisht në karakterin emotiv dhe të ndjeshëm të kësaj shenje. Pikërisht