Tag "gaforre"

Në shenjën (e horoskopit) e bebit mbretëror

Tekanjoz, poetik, joshës, por ndoshta aspak i përshtatshëm për të qenë një mbret. Ai është i shenjës së gaforres, njësoj si babi William, si gjyshja Diana dhe si gjyshja tjetër,