Tag "gafat"

Qesharake! Dështimi i VIP-ave shqiptare me photoshop-in (Foto)

Gjithmonë femrat VIP-e shqiptare publikojnë foto për të treguar sa seksi dhe të bukura janë. Në fotografitë e publikuara gjatë këtij viti, ndjekësit e tyre kanë qenë symprehtë për të

Gafat në fushatë, sipas Ali Ahmetit bota ka 3 kontinente

Duket se gara e ethshme po bën që politikanët të bëjnë gabime trashanike dhe elementare. Pas gafave të Ivanov, këtë herë është kryetari i BDI-së ai që surprizon. Gafa e