Tag "gaci"

Xhaçka dhe Gaçi ndajnë ftesat, dasma në 1 tetor (FOTO LAJM)

Pas dasmës së ministrit Veliaj që bëri shumë bujë, një tjetër ceremoni do të realizohet në datën 1 tetor. Bëhet fjalë për çiftin Olta Xhaçka dhe Artan Gaçi, për të