Tag "gabuara"

10 ide të gabuara për seksin

Aaron Carroll dhe Rachel Vreeman janë autorët e një libri të sapopublikuar në SHBA me titull: “Mos e fut atë aty”. Ata mundohen të hedhin poshtë 69 ide false mbi

Disa ide të gabuara të seksit. Më mirë mos i provoni

Në shikim të parë mund të duket interesant por që përfundimi nuk është fare i mirë. Ja disa ide të gabuara të seksit 1. Seksi në vende publike Sa më

Zgjedhjet lokale, KQZ: Ja si do veprohet me votat e hedhura në kutitë e gabuara

Komisioni Qendëror i Zgjedhjeve ka aplikuar një projekt reflekton ekzistencën e fletëve të votimit të hedhura në kutitë e gabuara. Fenomeni i votave e hedhura në kutitë e gabuara ka