Tag "gabriel garcia marquez"

Marquez në gjendje delikate shëndetësore

Shkrimtari kolumbian, Gabriel Garcia Marquez, është në gjendje “shumë të brishtë” shëndetësore dhe me rrezik për ndonjë komplikacion të mundshëm. Deklarata e familjes vjen një javë pasi fituesi i Çmimit