Tag "gabove"

Gabove zoti Kryeministër !

Nga Frank Shkreli Javën që kaloi, Kryeministri i ri i Shqipërisë, zoti Edi Rama ishte njëri ndër personalitetet e larta politike shqiptare dhe amerikane të ftuara në darkën vjetore të