Tag "Gaboi"

Koka: Largimi i Dukës, Rama po gabon me PS

Largimi i Agron Dukës nga e majta dhe kandidimi i tij në qarkun e Durrësit me Partinë Republikane, sipas Lefter Kokës, i bën dëm opozitës. Kandidati i parë në listën