Tag "gabimish"

SHBA, merr gabimisht një dhuratë nga Obama

Me siguri kjo nuk ndodh çdo ditë. Por ka ndodhur në Alane Eklund Church. Një dhuratë dërguar nga Mr Obama and family (Obama dhe framilja), ka përfunduar në vendin e