Tag "gabi"

​Eliona Pitarka “kapet mat” duke blerë të mbathura tek gabi (Foto)

Ajo publikon gjithnjë foto seksi dhe provokuese në rrjete sociale. Por këtë foto që faqja “Demaskime shqiptare” ka publikuar me siguri nuk do t’i pëlqejë aktores së “Apartamentit 2XL”, Eliona

INSTAT: Rikthehet tregu i “gabit”. Shkak kriza ekonomike

Kriza ekonomike ka rikthyer edhe një herë lulëzimin e tregut tqë “gabit”. Shqiptarët po i drejtohen sërish rrobave të përdorura pasi e kanë të papërballueshme që ti blejnë ato ne

Rroba firmato nën “drejtimin e duhur” të Erion Velisë (FOTO)

Më kot mburret dr. Halimi që di të menaxhojë! Me këtë që shohim, për menaxher nuk ia haka qeni shkopin Erion Velisë. Në fund të fundit për fushatë kjo tendë

Kriza ekonomike, shtrenjtohet edhe “Gabi”

Në një kohë që vjeshta ka ardhur zyrtarisht dhe dalëngadalë po përgatitemi për stinën e dimirit, gratë… edhe burrat ndonjëherë, vrapojnë të bëjnë blerjet e nevojshme përsa i takon veshjeve.