Tag "g99"

Mete i G99 dhe Erion Luçi, dy zv/ministrat e Financave

Kryeministri Rama emëron Ervin Meten dhe Erion Luçin, në postet e dy zv/ministrave të Financave. Ervin Mete është kryetari i G99, jurist dhe pedagog, ndërsa Erion Luçi ka mbajtur postin