Tag "G8"

G8 do të mbahet në Bruksel, reagim kundër Rusisë

Në përpjekje për të izoluar Rusinë për veprimet e saj në Ukrainë, presidenti Barack Obama dhe fuqitë e tjera ekonomike botërore pezulluan për një kohë të pacaktuar Moskën nga një

Cameron paralajmëron Rusinë për përjashtim të përhershëm nga G8

Kryeministri britanik David Cameron, ka paralajmëruar sot se Rusia mund të përballet me përjashtimin e përhershëm nga G8-a, në qoftë se Moska ndërmerr hapa të tjerë kundër Ukrainës. Nënpresidenti amerikan

Rusia pezullohet nga G8

Ministri francez i Punëve të Jashtme Laurant Fabius ka deklaruar se liderët vendeve anëtare të G8 kanë pezulluar anëtarësimin e Rusisë nga ky grup për shkak të tensioneve rreth Ukrainës

Angelina Jolie në samitin e G8-ës

Aktorja Angelina Jolie kohët e fundit ka ndërmarrë një sërë nismash për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Jo vetëm kaq, në kuadër të këtyre aktiviteteve Angelina ka pasur nderin të