Tag "G3"

Ky telefon është rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

Pritet të jetë rezistent ndaj ujit dhe pluhurit telefoni i ardhëm i kompanisë LG, G3, ashtu siç edhe telefonat Samsung Galaxy S5 dhe Sony Xperia Z2. Krahas kësaj veçorie, telefoni