Tag "fytyra te yndyrshme"

Maska e duhur për fytyra të yndyrshme

Argjila e gjelbër është e rekomanduar për lëkurat me yndyrë. Vëreni kamomilin me ujin të ziejë. Më pas hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet çaji. Kjo maskë duhet aplikuar