Tag "fytyra me pucrra e bebit"

A ka foshnja juaj fytyrë të papastër?

Gjatë javëve të para të jetës së fëmijës suaj duhet të keni shumë kujdes, sepse lëkura e fëmijës së vogël nuk është gjithnjë e lëmuar, e pastër dhe e përsosur.