Tag "fytyra juaj"

Për një lëkurë të lëmuar dhe të shëndetshme

Dëshironi që lëkura juaj e fytyrës të jetë tepër e lëmuar dhe e shëndetshme. Ekspertët kanë menduar se sekreti për të pasur një lëkurë të butë është përdorimi i miellit