Tag "fytyra dhe trupi"

Fytyra dhe trupi ynë tregojnë shumë për jetën tonë

Nga një studim i publikuar në revistën “Epidemiology” dhe i kryer nga hulumtuesit e Universitetit Princeton deklarohet se fytyra është pasqyrim i shëndetit tonë. Të gjithë jemi dakort më thënien