Tag "fytin"

Ky është ilaçi për fytin e skuqur

Në stinën e dimrit gripi dhe fyti i skuqur janë dhe problemet kryesore me të cilat ne përballemi prandaj është e rëndësishme që ju të bëni kujdes. Ekziston një ilaç