Tag "fyssas"

Shtatë telefonata tregojnë bashkëpunëtorët e vrasësit të Fyssas

Nëpërmjet gjashtë thirrje hyrëse dhe dalëse të ruajtura në kujtesën e telefonit e George Roupakia, të ndaluarit nën hetim për vrasjen e 34 vjeçarit, Fyssas, është arritur dhe identifikimi i