Tag "Fylw"

Zgjedhjet, Fule: Roli i medias, thelbësor

Në Bruksel është zhvilluar sot seminari “Speak up” dhe një konferencë mbi lirinë e medias, ku ishin të pranishëm gazetarë dhe njerëz të medias nga Shqipëria dhe Ballkani. Stefan Fule,