Tag "Fyerje etnike"

Maqedoni, fyerjet etnike ndërpresin finalen

Tensionet ndëretnike janë shfaqur sërish në Shkup, duke mos lejuar zhvillimin normal të finales së Kupës së Maqedonisë mes Shkëndijës së Tetovës dhe Teteksit. Gjyqtari që drejtonte takimin, Aleksandër Stavrev