Tag "futur"

Ushqime që nuk duhet t’i fusni në frigorifer

Që kur u shpik, frigoriferi ka bërë të mundur që të shijojmë dhe të ruajmë gjëra të mrekullueshme. Akullorja, birrat e ftohta, luleshtrydhe në dhjetor, mishi i ruajtur mirë etj.

Ku e ka futur dorën Era Istrefi?

Këngëtarja e re, Era Istrefi ka postuar fotografi interesante nga Brezovica. Ajo po e shfrytëzon në maksimum motin e mirë, që po mbretëron këto ditë dhe rrezet e diellit. Megjithatë,