Tag "futja"

Çmendet Serbia, kërcënon ata që votuan Kosovën në UNESCO.

Ministri i Jashtëm i Sërbisë Ivica Daçiç është irrituar me shtetin maqedonas dhe me Malin e Zi pasi këto dy shtete kanë votuar pro futjes së Kosovës në UNESCO. Daçiq