Tag "futbollistit"

I pritet koka futbollistit brazilian nga trafikantët e drogës

Ish- futbollistit brazilian , João Rodrigo Silva Santos, i kanë prerë kokën dhe koka e tij e prerë i është dorëzuar gruas së tij police . Policia në Rio de