Tag "futblliste"

29 gjera që nuk i dinit për Maradonën

1. Emri i tij i dytë është Armando. 2. Ai kënaqej jashtëzakonisht shumë në fushë, teksa luante futboll. 3. Shumë është shkruar dhe është thënë rreth golit të jashtëzakonshëm, të