Tag "futbiollist"

Luan me Villarealin, por futbollisti është me origjinë shqiptare

Mateo Pablo Musacchio, i datëlindjes 26 gusht 1990, aktualisht një nga mbrojtësit e qendrës së Villareal në La Liga, është dhe një nga futbollistët më në zë në Europë. Kontarta