Tag "fustanit"

Ajola poston një pjesë të fustanit të bardhë, ministri Veliaj i bën ‘Share’

Ajola Xoxa në prag të martesës më ministrin Erion Veliaj ka postuar në profilin e saj Instagram një pjesë të fustanit të bardhë. Dhe vetë ministri Veliaj pasi ka dhënë