Tag "Fustani u kthye në një katastrofë"

Shumë larg diferenca mes Hollivudit dhe jetës reale

Për shumë femra Hollivudi është një botë frymëzimi, sidomos për mënyrën e të veshurit. Por realiteti nuk është aq i ëmbël sa duket. Ekziston një diferencë e madhe midis jetës