Tag "fusin"

Humb zërin pas operacionit, e fusin në burg: Shtet k****

Suzana Skeja është gruaja me histori të trishtë, që ka shkaktuar jo pak revolta dhe indinjata publike. Vajza ka humbur zërin gjatë një operacioni për tiroidet të kryer në vendin