Tag "fushekuqe"

Lezhë, pranga ish-kryetarit të komunës Fushëkuqe

Prangoset ish-kryetari i Komunës Fushëkuqe në qarkun e Lezhës. Ded Keraj 56 vjeç mësohet se është arrestuar gjatë natës, nën akuzën e shpërdorimit të detyrës dhe falsifikimit të dokumentave. Keraj