Tag "fushe kuqe"

Vrasja e Santos, forca të shumta policie kontrolle në Fushë-Kuqe

Policia e shtetit e mbështetur nga trupat RENEA dhe të Ndërhyrjes së Shpejtë ka nisur një aksion të gjerë në Fushë Kuqe në vijim të hetimeve për vrasjen e bankierit,