Tag "Fushatë sensibilizuese"

Fushatë sensibilizuese për konsumimin e tepërt të sheqerit

Në Angli ka nisur një fushatë sensibilizuese për konsumimin e tepërt të sheqerit. Ky i fundit mund të jetë po aq i dëmshëm sa alkoli dhe duhani nëse konsumohet në