Tag "fushata elektorale"

Dekriminalizimi, Shehi: Të fillojë që në fushatat elektorale

Nese politika synon dekriminalizimin e saj, duhet të fillojë që në fushatën elektorale. Kështu shprehen kreu i LZHK-së Dashamir Shehi, i cili nuk e shikon me optimizëm dekriminalizimin e Parlamentit

Lëvizja Çame kthehet në parti politike

Një grupim prej 12 partish, shoqatash dhe grupe të tjera interesi të bashkuara nën drejtimin e Lëvizjes Çame, marrin jetë tashmë në një parti të vetme me emrin Aleanca Popullore,

LSI: Administrata, jo pjesë e fushatës

Lëvizja Socialiste për Integrim ka bërë apel për mospërfshirje të strukturave të administratës shtetërore në fushatën zgjedhore. Gjatë një konference për shtyp Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili përcolli shqetësimin e