Tag "fushat"

Shkuan në fushatë, aksidentohen rrugës, 1 i vdekur dhe 1 i plagosur

Udhëtimi drejt takimit electoral i ka kushtuar jetën një personi ndërsa një tjetër është plagosur. Një aksident fatal i ka marrë jetën 27-vjeçarit Hamit Kala, dhe është plagosur Fatjon Zemzade,