Tag "furtune"

Koço Kokëdhima “tregon dhëmbët”, nxjerr në rrugë 550 punonjës nga UKT

Furtunë në drejtorinë e Ujësjellës Kanalizimeve Tiranë. Ndërrimi i viteve dhe njëherësh ndërrimi i drejtorëve ka sjellë shkarkime masive në Ujësjellës Kanalizim Tiranë. Brenda dy ditëve në këtë drejtori janë

Shqiptari që kreu vrasje nuk dënohet. Furtunë në opinionin italian

Në gusht të vitit 2011, Ilir Beti ishte përfshirë në një aksident të rëndë në autostradën A26 në Trafiori (në foto), me Audin e tij Q7, duke shkaktuar vdekjen e