Tag "furnitore"

Ja kush janë furnitorët më të mëdhenj të armëve sot në botë

Shumica armëve që qarkullojnë sot në botë e kanë origjinën nga vetëm pesë vende të botës të cilat janë: SHBA-ja, Rusia, Kina, Gjermania dhe Franca. Natyra e konflikteve sot në

Furnitorët dhe korrierët veprojnë nën hundën e policisë shqiptare

Me qeverinë e re ka nisur edhe riaktivizimi i motoskafeve dhe gomonove me sasi droge drejt brigjeve të Italisë, të cilat nisen nga Shqipëria. Alarmi është dhënë fillimisht nga komandanti