Tag "furgonat"

Furgonat 8+1, Kalaja: Nëse nuk merren parasysh kërkesat, protesta

Mblidhet Këshilli i Sindikatave të Pavarura. Në fjalën e tij Gëzim Kalaja, kreu i BSSHP ka kërkuar të mos rritet mosha e pensionit dhe energjisë, ndërsa ka paralajmëruar sërish protesta

Korçë, furgonat 8+1 në ditën e katërt të protestave

Shoferët e furgonave 8+1 të qytetit të Korçës kanë nisur ditën e katërt të protestës kundër konkurrencës së pa ndershme. Shoferët e furgonave janë grumbulluar mëngjesin e sotëm për të