Tag "furce"

Japonezët shpikin furçën e dhëmbëve pa pastë

Një kompani japoneze ka shpikur furçën e dhëmbëve e cila nuk ka nevojë për pastë Këtë lloj furçe me nanoteknologji e ka zbuluar dhe prodhuar kompania japoneze Yumeshokunin, ndërsa e