Tag "furça ka një rol të rëndësishmëm"

Ja si të veprojmë për kujdesin e dhëmbëve të fëmijëve

Kujdesi ndaj dhëmbëve duhet të fillojë që në moshë të hershme dhe për ta bërë më argëtuese, furça ka një rol të rëndësishmëm. Ajo cfarë këshillohet është që të kërkoni