Tag "furca elektrike"

Prezantohet furça e dhëmbëve inteligjente

Quhet furça elektrike Kolibree dhe është prezantuar këtë javë tek Panairi Ndërkombëtar në Las Vegas. Disa nga pjesëmarrësit pyetën nëse mund të bënin provë prototipin tek dhëmbët e tyre, por