Tag "furca"

Ja kur është përdorur furça dhe pasta e dhëmbëve për herë të parë

Shumë njerëz sot vuajnë si pasojë e dëmtimit të dhëmbëve, por shpesh herë kjo edhe si pasojë e mos pastrimit të tyre. Megjithatë pastrimi i dhëmbëve është bërë që në

Bregu në Bruksel: Drejt BE-së me gjuhën e kompromisit, jo me “furça”

Majlinda Bregu në cilësinë e kryetares së Komisionit të Integrimit e njëkohësisht ish-ministre e Integrimit në qeverinë Berisha, në mbledhjen e Këshilli të Stabilizim Asocimit në Bruskel ka vënë në

Zgjidhje përfundimtare për ata që janë të mërzitur nga larja e dhëmbëve

NASA është duke përdorur teknologjinë më të fundit të tre-dimensioneve për ta bërë jetën e Kozmonautëve, të cilët janë të limituar në mjetet e përdorura për hapësirë, ​​më të lehtë.