Tag "fuqizohet"

Alarmi i Holandës: Mafia shqiptare po fuqizohet

Mafia shqiptare në Holandë është fuqizuar së tepërmi dhe kjo po shqetëson seriozisht autoritetet atje. Gazeta holandeze “De Telegraaf” shkruan sot se grupet kriminale të organizuara nga shqiptarët kanë mundur

Në Francë fuqizohet ekstremi i djathtë

Votuesit francezë i drejtohen sot kutive të votimit në raundin e dytë të zgjedhjeve vendore, ku ekstremi i djathtë pritet të konsolidojë rezultatin e mirë të votimeve të para. Në

Francë, fuqizohet ekstremi i djathtë

Një kandidat i ekstremit të djathtë francez arriti të mposhtë një rival të drejtëpërdrejtë të së djathtës, në një zgjedhje të konsideruar si “barometër” për popullaritetin e partive në vend.