Tag "Fuqizimi i rolit të gruas"

Gjosha: Fuqizimi i rolit të gruas në politikë dhe vendimmarrje

Sot në qytetin e Beratit Kryetarja e Lëvizjes së Gruas për Integrim, Klajda Gjosha, e shoqëruar nga deputetja Silva Caka, zhvilloi një takim me kryesinë e Lëvizjes së Gruas për