Tag "Fuqitë"

Fuqitë botërore nisin negociatat me Iranin për armët bërthamore

Sot fillojnë negociatat mes Shteteve të Bashkuara, Bashkimit Evropian dhe Iranit, që kjo e fundit të frenoj programet bërthamore të Republikës Islame. Shtetet e Bashkuara të Amerikës, tashmë kanë angazhuar