Tag "fuqia"

Grida Duma: Fuqia blerëse ka rënë, biznesi po falimenton në Durrës

Kandidatja për bashkinë e Durrësit, Grida Duma dëgjoi nga afër bizneset në Tregun Industrial dhe Tregun Ushqimor në lagjen numër 12 të qytetit. Tregtarët e vegjël shprehen se janë në

Kukës, qytetarët paguan energjinë, nuk kanë lekë për festat e fundvitit

Tregu i frutave dhe perimeve në qytetin e Kukësit, këto ditë po përballet me një ulje të ndjeshme të fuqisë blerëse, gjëndje e influencuar nga shlyerja e faturave të energjisë

Rama në Harvard: Dija dhe partneriteti, fuqia e transformimit

Kryeministri Edi Rama iu adresua me një fjalë sesionit të Qendrës për Zhvillim Ndërkombëtar të Harvardit, ku u fokusua në vizionin e Qeverisë shqiptare mbi modelin ekonomik dhe rilindjen ekonomike

Kriza në Ukrainë, fuqia e Merkel në Europë

Ndërhyrja e Angela Merkel në punët e brendshme të Ukrainës i ka dhënë një lexim multidiemsional situatës aktuale në Ukrainë. Tashmë është e qartë se kriza në Ukrainë ka nxjerrë

Ja kush është fuqia ushtarake e Nato-s (Video)

NATO është organizata më e madhe ushtarake në botë, ku pjesë e saj janë 28 shtete nga Europa dhe Amerika e Veriut. Viti 2014 ka qënë i vështirë për aleancën