Tag "fuqi boterore"

BE: Pritet raundi i ri i bisedimeve bërthamore

Bashkimi Evropian thotë se Irani dhe gjashtë fuqitë botërore do të takohen për një raund të ri të bisedimeve bërthamore para 16 shtatorit. Michael Mann, zëdhënës i Shefes për Politikë

Ishujt Marshall, paditen nëntë fuqi botërore

Banorët e ishujve Marshall në Pacifik kanë ngritur një padi në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë në Hagë ndaj nëntë fuqive botërore për dështim në heqjen dorë nga programi bërthamor. Sipas