Tag "funskionojne"

Dokumenti sekret: Ja si funskionojnë masonët dhe ritualet e tyre

Për shekuj me radhë, ata e kanë mbuluar veten me fshehtësi. Kaq e errët dhe kaq e paqartë është origjina edhe për vetë ata. Ky është dokumenti i dyte që